INTRODUCTIE

De reguliere introductie is elke 2e zaterdag van de maand vanaf 11 uur tot ongeveer 1 uur. Hiervoor kun je je individueel aanmelden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een niet-reguliere introductie als je met een groep geïnteresseerde vrienden of familieleden bent.

Geïnteresseerden voor de reguliere introductie kunnen tegen betaling van € 25,- (dit is inclusief 25 stuks klein kaliber patronen) onder begeleiding van een instructeur zelf schieten. Het programma bestaat uit uitleg over de schietsport, demonstraties met grootkaliber wapens en schieten met een grendel geweer. Belangstellenden onder de 18 jaar ontvangen hiervoor luchtbuks kogeltjes.

Je kunt een introductie aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Het gevraagde bedrag* is alleen via iDeal te betalen. Mocht je besluiten om lid te worden zal dit bedrag verrekend worden met je contributie. Denk er wel aan om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

De niet-reguliere introductie voor een groep dient u apart aan te vragen via contact formulier/ info@svdachten.nl. De kosten voor een niet-regulieren introductie ook €25 per persoon met een minimum van €250,-. Voor speciale wensen gelden andere tarieven

in verband met de planning, huur van de locatie en de inzet van vrijwilligers is het niet mogelijk te allen tijde het inschrijfgeld terug te betalen, dit kan uitsluitend indien men minimaal een week (7 dagen)van te voren afzegt (de dag van afzegging en de dag van de introductie niet meegerekend).