De reguliere introductie is elke 2e zaterdag van de maand vanaf 11 uur tot ongeveer 1 uur.

Hiervoor kun je je individueel aanmelden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor
een niet-reguliere introductie als je met een groep geïnteresseerde vrienden of
familieleden bent.

Geïnteresseerden voor de reguliere introductie kunnen tegen betaling van € 25,- (dit is
inclusief 25 stuks klein kaliber patronen) onder begeleiding van een
instructeur zelf schieten. Het programma bestaat uit uitleg over de
schietsport, demonstraties met grootkaliber wapens en schieten met een
grendel geweer. Belangstellenden onder de 18 jaar ontvangen hiervoor luchtbuks
kogeltjes.

Je kunt een introductie aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. De kosten van de introductie moeten direct bij aanmelden, dus vooraf, worden betaald.
Zolang de link met IDeal niet werkt dien je het over te maken naar bankrekening nummer:

NL70RABO069037138  tnv SV Drachten, met de vermelding Introductie .

Via de email zal contact met je worden opgenomen door de organisator over de datum en overige details. Mocht je besluiten om na de introductie  lid te worden dan zal het bedrag verrekend worden met de inschrijfkosten. Denk er wel aan om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

De niet-reguliere introductie voor een groep dient u apart aan te vragen via contact formulier/ info@svdachten.nl. De kosten voor een niet-regulieren introductie ook €25 per persoon met een minimum van €250,-. Voor speciale wensen gelden andere tarieven

in verband met de planning, huur van de locatie en de inzet van vrijwilligers is het niet mogelijk te allen tijde het inschrijfgeld terug te betalen, dit kan uitsluitend indien men minimaal een week (7 dagen)van te voren afzegt (de dag van afzegging en de dag van de introductie niet meegerekend).