Nieuwsflits November 2021

Zoals jullie allemaal hebben kunnen horen mogen de horeca en de binnensporten na 1700 uur niet meer open. Om toch onze mooie sport te kunnen blijven beoefenen heeft het bestuur de openingstijden aangepast.

Zo waren we dinsdagmiddag al open van 1600 tot 1800 voor verlofhouders, we maken er nu voor iedereen van 1500 tot 1700 uur van en dat doen we ook op donderdagmiddag. En misschien ook op de vrijdagmiddag, mits voldoende vrijwilligers.

Er zijn natuurlijk nu wel een paar extra vrijwilligers nodig als VVFer en griffier. Kun je s middags VVFer of griffier zijn meldt je dan zo spoedig mogelijk aan bij Dennis Feenstra (dennis.feenstra@gmail.com).

De zaterdag gaan we de tijd verlengen tot 2 uur s middags dus van 1000 tot 1400 uur (indien het heel druk wordt wellicht tot 1500 uur).

De kantine is tijdens de opening open. Het QR gebeuren is helaas ook nog van toepassing, zoals ook de 1,5 meter en mondkapjes.

Deze regeling geldt in ieder geval tot 19 december. daarna even bezien, in ieder geval is donderdag 23 december de laatste schietdag van dit jaar. We beginnen (ijs, corona en weder dienende ) weer in het nieuwe jaar op donderdag 6 januari (zaterdag 8 januari heeft JWF hun nieuwjaarswedstrijd).

De agenda zal worden aangepast, hou deze in de gaten.

Wellicht worden ook de tijden voor de introductie, VVT en steelplate aangepast!!

met schuttergroet,
Het bestuur.