Je volgt de e-learning serie op onze website (7 video’s). Als je het moeilijk vindt om je lang te concentreren, kun je de video’s ook los per stuk bekijken. Zorg er wel voor dat je notities maakt en écht goed weet wat er voorbij komt aan lesstof. Mits je dit secuur hebt gedaan, is de toets eenvoudig te maken.


Bij binnenkomst in de toets ruimte is er nog gelegenheid om vragen te stellen aan de examinatoren. We gaan de lesstof niet opnieuw behandelen maar onduidelijkheden of korte vragen worden zeker besproken. Na het beantwoorden van de vragen start de feitelijke toets.


De toets bestaat uit 20 multiple-choice vragen. Zorg dat je voordat je begint eerst je naam en versie-nummer op het antwoordformulier noteert. Van de 20 vragen moet je minimaal 16 vragen goed beantwoorden. Maak je meer dan 4 fouten? Dan mag je twee weken later herkansen.


We organiseren de VVT iedere twee weken op een zaterdag. Check in de agenda wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om deel te nemen. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt. Zonder VVT-examen krijg je geen instructeur toegewezen. Je hebt de snelheid van het proces dan ook zelf in de hand.

Aanmelden Vereniging Veiligheids Toets (VVT);


Je kunt je voor de training aanmelden door een mail te sturen naar: vvt@svdrachten.nl
Aanmeldingen mogelijk tot minimaal 2 dagen van te voren alleen via het aangegeven email adres. Let op: je kunt pas deelnemen als je reactie hebt gekregen van de examinatoren dat er voldoende plek is.